elkeschrijft » 1 jaar spuitwater.

1 jaar spuitwater.

Gepubliceerd op 6 januari 2020 om 10:05


't Is gebeurd.

(app 'sober time' - ik kreeg een paar keer die vraag)


Dat wil zeggen dat het 365 dagen geleden is dat ik een overdosis medicatie nam, waarvan ik hoopte dat het voldoende was om er niet meer te zijn. Het is wat het is. Ik heb veel mensen doen schrikken, ik heb mijn lief zwaar teleurgesteld, dat kan niet anders. Daarbovenop een grote scheur in zijn hart gemaakt. I'm trying to fix it... ik kan niet veel doen.
Ik heb gefaald. Tijdens de feiten zélf ben ik gefaald. Op zoek naar kleine succeservaringen, onthoud ik alleen de faalervaringen. Flup you, geestelijke monsters!

Het was en is niet egoïstisch. Het is het niet meer draaglijk aanvoelen van zware pijn iedere dag opnieuw. Het niet meer willen, het niet meer voelen, het te véél voelen. Overlopen vanbinnen, maar moeilijk te omschrijven. Stappen is lastig. Leven is lastig. Thuis komen is lastig. Dat voelen alleen al, is lastig. Schuldig. Terwijl niemand het verdient om bij zo iemand te wonen, ook al is er veel liefde. Het neemt niets wég. Probeer het te begrijpen, het hoeft niet, maar probeer? Geen boodschap hoor, een gedachte. Ik heb veel doorzettingsvermogen, maar misschien toch iets te weinig? Ik weet het niet, ik probéér mijn best te doen. Iedere dag opnieuw. En ik weet perfect waarom, ik denk dat ik ook weet wié er weet waarom. Ik hoop dat ze het voelen.

Vandaag zijn we maandag 6 januari 2020. Deze dag komt nooit meer terug, dus we maken er het beste van. (met een knipoog naar een toptherapeute!)

 

xxxVolg me gerust ook hier:


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Tom Raes
6 maanden geleden

Kverstoatt

Zussie
6 maanden geleden

❤💙💚💛

Maak een Gratis Website met JouwWeb