- in willekeurige volgorde -


www.eenrustpunt.be we hebben met drie een vzw opgericht om datgene aan te bieden wat we zélf missen in de psychische hulpverlening in regio Kortrijk. We hopen hiermee mensen 'in hetzelfde schuitje' te bereiken. Check deze website alvast en Facebook! XXX

www.tabularosa.be > denk: verse bos bloemen, maandelijks aan huis geleverd, steeds een ander boeket met een andere meisjesnaam, tafeldecoratie, planten en cactussen klein of groot. tot trouwfeesten toe! en bovenal: het topidee in onze streek (Roeselare/Kortrijk) van twee mooie zussen! sinds december 2020 hebben ze een winkel, hoera!

www.von-b.be > Ministerie van Unieke Zaken - de enige politiek die ik volg :) - zij strijden tenminste tegen eenheidsworst en zurigheid volgens de dictatuur van de goesting! (ik ga daar ooit een voorbeeld aan nemen)

www.talesfromthecrib.be > putting the sfeer in blogosfeer since 2004

en dat doet ze heel persoonlijk en vooral eerlijk, over haar kinderen, over moeilijkheden in het leven, over haar freelance werk als journaliste, over de kleine dingen, over haar twee geschreven boeken, over wat ze leuk vindt, over haar podcasts, over alles wat ik zelf ook leuk vindt, maar nooit zal bereiken. dat is niet erg, want ze verklapt ook de struggles...

www.peeps.be > ga maar eens loeren: stofjes, ‘start to sew’, ateliers voor alle leeftijden, webshop + atelierwinkel = uit de grond gestampt door m’n Oost-Vlaamse schoonzusje! 

www.standaard.be/tag/nele-van-den-broeck

alle columns van Nele Van den Broeck (zie ook: www.neleneedsaholiday.com)
kan je ze niet allemaal lezen? neem een abonnement op www.standaard.be . :o)

www.tegek.be > Te gek!? maakt psychische problemen bespreekbaar.

Ik vind dit fantastisch en zeker noodzakelijk.
Als je deze feiten kent: België zit met drie zelfdodingen per dag in de top drie van Europa + slechts één op de drie personen zoekt professionele hulp... schrijnend toch?
Een taboe dus, er is schroom door de hardnekkige vooroordelen, stigmatisering, schaamte en een gebrek aan kennis.
Een juiste kijk op personen met psychische problemen is zooo nodig.

https://kaf.online/ > Kaf is een online magazine dat met columns, artikelen, illustraties en foto’s jouw blik op de wereld verdiept en verbreedt. Je vindt er af en toe artikels van mijn hand.

https://helenb.be/ > helen b staat voor Helen Blanchaert – een groot creatief talent uit Gent. Smile en Handmade zijn de kernwaarden! Ik wil alles kopen, maar dat gaat helaas niet :).

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb